Anhængertræk

Vi monterer anhængertræk til alle typer bilmærker og modeller.

Hvad er et anhængertræk? 

Et anhængertræk, er et værktøj, der udgør en vigtig del af en opsætning af en flad slæbeanordning, og de fleste anhængertræk har form af en tyk stålstang, der fastgøres til undersiden af rammen på det køretøj eller autocamper, der trækker. Den anden ende består enten af en kugleholder, eller et lignende tilbehør, som forbindes til koblingen eller anhængermodtageren, og fuldender forbindelsessystemet.

Hvad bruges et anhængertræk til? 

Anhængertræk bruges til at trække et andet køretøj, en trailer eller en autocamper. Det er en anordning, der er fastgjort til dit køretøjs ramme for at danne halvdelen af et anhængertrækssystem.

Du kan også bruge et anhængertræk til at trække en flatbed-trailer. Du kan transportere biler, både eller endda mindre tungt udstyr på denne måde. Et anhængertræk kan også bruges med lukkede trailere, og denne opsætning bruges normalt til transport af mindre indhegninger til husdyr eller heste. Et anhængertræk kan også bruges til at trække en campingvogn eller et lille mobilhome.

Når du først har fået opsat et anhængertræksystem, er selve bekvemmeligheden ved at bruge det også en af styrkerne ved dette system. Et anhængertræk, er det hurtigste system til at koble et køretøj til og fra. Du skal blot koble af, og så er du klar til at køre.

Book tid online

Eller ring til os: 7192 8200

JydskAuto Aarhus

Brendstrupvej 46
8200 Aarhus N

JydskAuto Hinnerup

Teglværksvej 2
8382 Hinnerup

 Åbningstider

Mandag: 07:30 -16:30
Tirsdag: 07:30 -16:30
Onsdag: 07:30 -16:30
Torsdag: 07:30 -16:30
Fredag:  07:30 – 14:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Vi dokumentér vore service

© Copyright – jydskauto.dk