Bremser

Vi reparerer og monterer bremser til alle typer biler og modeller

5 afslørende tegn på, at din bil har brug for et bremseservice

Forestil dig dette: Du kører ned ad vejen, og du trykker på bremsepedalen, fordi du enten skal bremse eller standse. Mens du trykker på bremsepedalen, hører du pludselig en knirkende lyd et sted fra. Derefter tager du straks foden af pedalen, og den slibende lyd forsvinder, men kommer tilbage igen, når du trykker på pedalen en anden gang. Dette er et af de mange tegn på, at det er nødvendigt at få foretaget et serviceeftersyn af dine bremser.

Her er de 5 afslørende tegn på, at din bil har brug for bremseservice.

1. Støj, når du træder på bremsepedalen

En høj lyd er typisk et tegn på, at du skal have dine bremser undersøgt. Der kan forekomme hvinende lyde, når køretøjet er i bakgear eller under hård opbremsning, når lyden opstår. Vær dog forsigtig, for nogle knirkende lyde kan være normale vibrationer, der forstærkes af bremserotoren. Det er vigtigt at få en certificeret tekniker til at inspicere dit bremsesystem.

2. Indikatorlamper for bremsesystemet på instrumentbrættet

En “bremse”-lampe kan indikere, at der er for lidt bremsevæske i bilen. Kontroller dit bremsesystem væskestand. Tilføjelse af en lille mængde bremsevæske kan afhjælpe problemet. For en sikkerhedsskyld, bør du altid få en certificeret fagmand til at inspicere dit bremsesystem for lækage. Hos Jydsk Auto kan vi hjælpe med at inspicere dit bremsesystem .

3. Du mærker vibrationer

Mærker du pludselig en vibration, der kommer fra forsiden af dit køretøj, når du træder på bremsepedalen? Det betyder typisk, at din bils bremserotorer kan være skævvredet. En lille vibration er ikke andet end en irritation for føreren, men en rystelse kan blive gradvist værre. Forvredne bremserotorer kan også medføre, at dine bremseklodser slides ujævnt. Hvis du oplever vibrationer, når du trykker på bremsepedalen, skal du få dit bremsesystem undersøgt.

4. Blød bremsepedal

Hvis pedalen er lidt blødere end før, når du bremser, eller hvis den kommer tættere på gulvet, kan det være et tegn på, at du enten har en lækage, har luft i bremseledningerne, eller der er noget alvorligt galt med din hovedcylinder. I begge tilfælde skal du straks få en certificeret tekniker til at inspicere dit bremsesystem.

5. Køretøjet trækker til den ene side ved opbremsning

Hvis du oplever, at køretøjet trækker til den ene side, er det på tide at få en certificeret tekniker til at inspicere dit bremsesystem med det samme.

Book en tid til service af dine bremser herunder.

Book tid online

Eller ring til os: 7192 8200

JydskAuto Aarhus

Brendstrupvej 46
8200 Aarhus N

JydskAuto Hinnerup

Teglværksvej 2
8382 Hinnerup

 Åbningstider

Mandag: 07:30 -16:30
Tirsdag: 07:30 -16:30
Onsdag: 07:30 -16:30
Torsdag: 07:30 -16:30
Fredag:  07:30 – 14:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Vi dokumentér vore service

© Copyright – jydskauto.dk